Privacy statement

 

Algemeen

Het onderstaande is van toepassing op deze webpagina. Door de webpagina te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

Aansprakelijkheid

De op deze website getoonde informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Er wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor onvolledige en/of incorrecte informatie en voor het niet correct functioneren van deze website. Hoewel we alles in het werk stellen om misbruik te voorkomen, zijn we niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via Internet worden verzonden. Stichting Huisman Foundation kan niet verantwoordelijk worden gesteld wanneer virussen op deze website zouden voorkomen. Evenmin kan Stichting Huisman Foundation verantwoordelijk worden gesteld voor de inhoud, het gebruik en het functioneren van de websites die die gekoppeld zijn aan deze website.

Databescherming

Stichting Huisman Foundation respecteert de privacy van elke bezoeker aan deze site.

Privacy

U kunt deze website bezoeken zonder ons enige informatie over uzelf te verschaffen. Indien u wel  persoonsgegevens via deze website verstrekt, zullen deze niet aan derden ter hand worden gesteld.

Persoonsgegevens

Stichting Huisman Foundation verzamelt geen persoonsgegevens tenzij deze op vrijwillige basis worden verstrekt. Met het verzenden van een e-mail geeft een bezoeker Stichting Huisman Foundation toestemming zijn of haar persoonlijke gegevens op te slaan en te gebruiken voor statistische doeleinden.

Auteursrechten en intellectuele eigendomsrechten

Het auteursrecht van deze website berust bij Stichting Huisman Foundation of bij derden welke met toestemming dit (beeld)materiaal  beschikbaar hebben gesteld aan Stichting Huisman Foundation. Vermenigvuldiging is dan ook alleen toegestaan na voorgaande toestemming van Stichting Huisman Foundation.

Wijzigingen

Wij behouden het recht deze disclaimer op elk moment, zonder kennisgeving, te wijzigen. Wanneer u vervolgens gebruik blijft maken van deze website bent u automatisch gebonden aan de voorwaarden van de gewijzigde disclaimer.